Activitats

Gombrèn

Petit poble de 209 habitants, situat en una bella contrada del Ripollès, que destaca per albergar llegendes com la d’Otger Cataló i el comte Arnau, i també per una reconeguda gastronomia. Com a llocs d’interès destaquen: el jardí botànic, la visita al santuari de Montgrony (amb nombroses vies d’escalada pels amants d’aquest esport), el Gorg dels Banyuts, el Castell de Mataplana i la fonda Xesc, reconeguda amb una estrella Michelin.

Campdevànol

Municipi amb un valuós patrimoni romànic i des d’on es poden fer vàries sortides, caminant o en bicicleta, com per exemple: Ruta el torrent de la Cabana (9,25km) o ruta de Campdevànol a Gombrèn (8,4km). També es poden fer excursions a cavall.

Castellar de n’Hug

Municipi turístic qualificat l’any 1984 pel Ministeri de Turisme com un dels pobles més bells d’Espanya, per haver conservat l’arquitectura popular, amb un gran respecte per l’ús de materials autòctons (pedra, fusta, teules). Es pot visitar el poble, així com les fonts del Llobregat i el Museu del Ciment Asland.

La Pobla de Lillet

Bell municipi situat a la Vall de Lillet i on es pot visitar: el casc antic de la vila, el tren turístic, els jardins Artigas, la Font del Bisbe i el Santuari de Falgars, entre d’altres.

Altres

Can Toni es troba a 40 minuts de les pistes d’esquí de la Molina i la Masella i a 45 minuts de la Vall de Núria.
Des de la casa, rodejada de naturalesa, es poden fer vàries rutes a peu o amb bicicleta, de diferents distàncies i desnivells.